Διοικητική Δομή ΠΜΣ

Η διοικητική δομή του ΠΜΣ προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία και τον Οργανισμό του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Το ΠΜΣ «Περιβαλλοντική Μηχανική» συντονίζεται από τη Γενική Συνέλευση (ΓΣ) της Σχολής, τον Κοσμήτορα, τη Διοικούσα Επιτροπή και τον Διευθυντή Μεταπτυχιακών Σπουδών.

 

Γενική Συνέλευση της Σχολής

Μέλη της ΓΣ είναι όλα τα μέλη ΔΕΠ της Σχολής και δύο (2) εκπρόσωποι μεταπτυχιακών φοιτητών.

Η λήψη αποφάσεων γίνεται από τη Γενική Συνέλευση της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος. Η ΓΣ είναι αρμόδια για τον ορισμό των τριμελών συμβουλευτικών επιτροπών για ΜΔΕ όπως και των τριμελών συμβουλευτικών επιτροπών και των επταμελών επιτροπών για το Διδακτορικό Δίπλωμα, τις ανακηρύξεις κατόχων ΜΔΕ και ΔΔ, καθώς και για κάθε άλλο θέμα που προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

 

Κοσμήτορας της Σχολής

Τη ΓΣ προεδρεύει ο Κοσμήτορας της Σχολής ΜΗΠΕΡ, Καθηγητής Μιχάλης Λαζαρίδης. Χρέη Αναπληρωτή Κοσμήτορα εκτελεί ο Καθηγητής Γεώργιος Καρατζάς.

 

Διευθυντής Μεταπτυχιακών Σπουδών

H Καθηγήτρια Έλια Ψυλλάκη είναι Διευθύντρια Μεταπτυχιακών Σπουδών και προεδρεύει της Διοικούσας Επιτροπής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών.

 

Διοικούσα Επιτροπή Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών

Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής είναι οι Καθηγητές Ευάγγελος Διαμαντόπουλος και Κωνσταντίνος Χρυσικόπουλος και ένας (1) Εκπρόσωπος Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών.

 

Συντονιστές Μεταπτυχιακών Σπουδών ανά Κατεύθυνση

Συντονιστές σπουδών ανά κατεύθυνση του ΠΜΣ είναι:

Κατεύθυνση 1: Υδατικοί Πόροι και Κλιματική Αλλαγή (ΥΔΠ): Καθηγητής Κ. Χρυσικόπουλος

Κατεύθυνση 2: Επεξεργασία Νερού και Υγρών Αποβλήτων (ΕΝΑΠ): Καθηγητής Ε. Διαμαντόπουλος

Κατεύθυνση 3: Περιβαλλοντική Διαχείριση, Βιώσιμη Ενέργεια & Κλιματική Αλλαγή (ΒΕΚΑ): Καθηγητής Θ. Τσούτσος

 

Τελευταία Ενημέρωση στις 14-02-2018 12:33

 

Πληροφορίες: Γραμματεία ΜΗΠΕΡ - Τηλ.: +30 28210 37781, +30 28210 37788, fax: +30 28210 37846, +30 28210 37858, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.