1η Ανακοίνωση-Πρόσκληση για την Πρακτική Άσκηση 2017 των φοιτητών ΜΗΠΕΡ

Παρακαλούνται οι φοιτητές της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης το 2017 να συμπληρώσουν την κάτωθι φόρμα, και να αποστείλουν στο Γραφείο Πρακτικής (nikininaba@yahoo.gr) τα ζητούμενα δικαιολογητικά (βεβαίωση βαθμολογίας και υπεύθυνη δήλωση κατά περίπτωση).

https://goo.gl/forms/0eGlnupPRP43LLxZ2

Για την επιβεβαίωση λήψης της αίτησης τους θα σταλεί επιβεβαιωτικό e-mail.Εάν για κάποιο λόγο δεν λάβετε e-mail παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (δείτε κάτωθι).

Συνολικά θα διατεθούν 45 θέσεις πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές ΜΗΠΕΡ και οι περισσότερες εκ τις οποίες θα πρέπει να είναι στον ιδιωτικό τομέα.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος και η αποστολή των δικαιολογητικών θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο έως τη Κυριακή, 7 Μάιου.

Τα κριτήρια επιλογής των φοιτητών παρουσιάζονται στην αναλυτική πρόσκληση (επισυνάπτεται), ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της πρακτικής.

Η αρχική λίστα των επιλεχθέντων φοιτητών θα αναρτηθεί στον ιστότοπο της πρακτικής άσκησης και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν και μέσω e-mail, ενώ θα υπάρξει περιορισμένος χρόνος για υποβολή ενστάσεων στους μη επιλεχθέντες.

Μετά την οριστικοποίηση των επιλεχθέντων φοιτητών, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα επικοινωνήσει μέσω e-mail με τους επιλεχθέντες φοιτητές, για την συλλογή των απαιτούμενων στοιχείων και δικαιολογητικών για την κατάρτιση συμβάσεων, αλλά πρωτίστως για την επιλογή των φορέων υποδοχής των φοιτητών εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Στην κατεύθυνση αυτή, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές προτρέπονται να επισκέπτονται τον ιστότοπο της πρακτικής για να είναι ενήμεροι για τη διαδικασία και να προετοιμάζονται για την ταχύτερη ολοκλήρωσή της.

Για την εκτενέστερη ενημέρωση σας για το πρόγραμμα και την επιλογή φορέων απασχόλησης, μπορείτε να επισκέπτεστε τον ιστότοπο της Πρακτικής στο:

http://www.tuc.gr/index.php?id=1853

 

Επίσης, για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε ή να επισκέπτεστε το Κεντρικό Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και την κ. Μπανανή Νικολέτα.

Τηλ: 28210 37452,

e-mail: nikininaba@yahoo.gr

Δευτέρα: 12:00-19:00, Τρίτη-Παρασκευή: 9:30-14:30.

Θέση Γραφείου Πρακτικής: Ισόγειο ΜΗΧΟΠ, Κεντρικό Κτήριο (δεξιά της κεντρικής εισόδου κάτω από τη «στοά», για το κυλικείο).

 

 


Αρχείο: Ανακοίνωση Πρακτικής Άσκησης ΜΗΠΕΡ [pdf]

 

Αρχείο: 1η Πρόσκληση Συμμετοχής στο πρόγραμμα Πρακτική Άσκηση 2017  [pdf]

Εσωτερικός σύνδεσμος για την Πρακτική Άσκηση φοιτητών ΜΗΠΕΡ [link]


Τελευταία Ενημέρωση στις 27-04-2017 11:29

 

Πληροφορίες: Γραμματεία ΜΗΠΕΡ - Τηλ.: +30 28210 37781, +30 28210 37788, fax: +30 28210 37846, +30 28210 37858, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.